Indiska



När mina systrar inte var gifta brukade vi nästan varje kväll kolla på indiska filmer.
Och efter att dem gifte sig och fick barn så kollade vi alldrig men nu när jag lyssnade en gång så blev jag beroende som förr och lyssar på denna låt just nu


/ Emine


Världens snyggaste kvinna



Aishwarya , hon är så jäkla snygg



/ Emine<33

God morgon!

Klockan är alldeles för tidig men jag kunde bara inte sova! Jag vaknade tack vare Nisa somm inte ville gå till dagis , orkar inte höra henne varje morgon. Eftersom att jag har höstlov vill jag ta det lungt sova ut ordentligt.
Men det får man ju inte eller man kan ju inte göra det när folk runt om krig skriker och gapar brevid mig.
Annars så ska jag nog göra något  idag men vet inte riktigt vad det blir. Jag och Esra planerar att simma på lördag men det är inte helt säkert jag vill simma varje lördag eller söndag för att bli av med fett hahahah!
Men förde första så är det roligt och för det andra så är det bra att man trännar lite då och då dock gör jag det alltid. Det är skit kul att simma speciellt när man är med sina vänner. Aja vi lägger bort det här med simningen.
Och planerar dagen , i och för sig så har jag inget bland mina tankar att göra något för att jag är skit trött alltså verkligen det känns så skönt just nu att man inte hör något bara tanjentbordet. Men det är ju höstlov vill inte bara sitte inomhus och ruttna.
Ska nog göra något idag vi får se. Men vad ska ni göra då??
Nu ska jag ta och äta frukost faan är det inte fortfarande lite föör tidigt och vem bryr sig jag ska äta mig mätt sen sak  jag tänka på saken ;)
Ha en trevlig ONSDAG samt trevligt LOV!


/ Emine

Bio med kusinerna;)

Heej, idag har jag haft skit kuul!!! Jag var på bio med mina kusiner och sen åt vi i donken och min andra kusin sov hoss mig 2 dagar igår och idag det har varit skit roligt!!! Meen jag har saknat emine skit mycket! hoppas jag träffar henne innan höstlovet e slut. Imorn ska jag till stan med mina kusiner och det kommer oxå bli skit kul. Jag shoppade oxå igår köpte en ny jacka och två nya tröjor. Jag ville oxå köpa uggs men mina fötter ser så stora ut i dem. Men anyway filmen vi såg var Fame och den var skit bra rekomenderar den till alla. Jag trordde inte att den skulle vara så bra från början men den var skit bra:D

Här e en bld på filmen jag såg;)


Ni har säkert sett all reklam på tv om dem:)

//Diman<33

Kusiner;)

Heej är nu hemma hoss min kusin. Jag sovde här idag och vi hade skit kul vi somnade kl. 2 och vaknade kl. 07.20 hahaha men ändå så e vi pigga som vi aldrg varit hahaha just nu dushar hon och sjunger haha och jag har tråkigt:( nee jag driver men idag så kommer mina andra kusiner kajin och zeri det ska bli så kul!!!!!! Juste idag ska kusinen som jag sovde hemma hos sova hemma hos oss. Jag kan förstå om ni blir förvirrade det blev ju många kusier :s ahaha! Jag målade oxå mia naglar idag och dem blev skit fina. men bloggar senare när jag e hemma

peace out

                            //Diman<333

Tjejtid

Hejsan Hoppsan!!

Jag,Mursall,Delal och Diman var i simhallen på tjejtid. Vi hade det verkligen jätte roligt.
Vi hoppade , dansade och krigade i vattnet.. Vet ni vad alltså ja tycker att det var en av mina bästa dagar, vi umgicks pratade och hade det kuligt. Efter kom Delal och Diman med mig till mosken vi var där och fick choklad efter det så åt vi glass och drog hem efter.. Jag hoppas att alla ni kan uppleva så roliga dagar med era vänner som vi!<3
Förresten det var på tjejtid , deklart jag har ju sjal!

/ Emine

Tik Tok - Kesha


Gillar den skit mycket. Det är Kesha som sjunger den..


/ Emine

Tik Tok - Kesha


Gillar den skit mycket. Det är Kesha som sjunger den..


/ Emine

här ska det stå rubrik............

Heejj det var länge sen! Har inte hunnit blogga har vart mycket på gång i skolan vi har haft typ 4 prov denna vecka ohh ska bli skönt med höst lov för då kommer mina kusiner!!!!!!!!! Ska bli skit kul vi ska shoppa sönder ahahahahaha!!! Dem bor i mönsterås somtyp ligger nära kalmar och sist jag träffade dem var det sommarlov! Så det var lä´nge sen. Men idag så hade jag engelska prov och det gick bra. Annars så har jag umgåts med vänner och juste idag hade emines grupp bild inte min asså och jag var utanför bildsalen med vänner ochdelal frågade om hon fick jobba ute och det fick hon. Egentligen får vi inte vara där men vi var där ändå så varje gång läraren kom ut så gömde vi oss det var skit kul för han såg mig så många gånger så att han sa att om jag inte gick skulle han ta mig till rektorn asså det gällde mina kompisar mee. 

men ska gå in i facebook nu 

peace out!!

                       //Diman<33  

16.35

Shu!

Jag har vart i skolan idag det var en vanlig dag , jag och Diman umgicks mycket mer idag en vanligtvis. Vi berättade allt för varandra för att det skulle kännas bättre för begge två. Jag och Diman tycker att det blir lättande när man berättar saker och ting för någon vän eller någon familje medlem.

Men annars så åkta min syster till Österrike för att besöka min andra syster. Jag vet att jag och Diman inte har berättat om oss själva så mycket men alltså det blir skitjobbigt när man bodde pluggar hjälper med hushållet umgås med vänner och familj och bland annat vara ute så man hinner inte med allt man har tänkt i hjärnan.
Ni kommer ju lära kännas oss mer under den tid vi bloggar. Vi har fått massor utav nya besökare. Hahah ex när vi är i skolan så sa en tjej att hon läste våran blogg jag ba; ohh ¨PINSAMT¨ hahaha men sak samma jag vill bara lägga upp några bilder sedan ska jag käka liten man , jag är så mätt att jag är lite tveksamm om jag ska äta för jag åt en macka när jag kom hem från skolan.
Ajaa nu har jag skrivit en anning mycket.
Här är det bilderna som jag har tagit från h&m , fast gjort dem själv =)



Visst är skorna läckra!!??<333


/ Emine<33


Dagens Outfit

Hej alla sötisar!<3

Jag har vart i skolan och hängt runt me vännerna idag! Eftersom att det är måndag idåg så är det ju ingen ¨bra¨ dag. Jag är skittrött och har inte lust med något. Imorgon har vi NO prov det är väldigt mycket sem så nästa vecka är det ju ingen skola alls vi ska ha höstlov eller alla ska ha ( stolt )
Men sak samma , vi gjorde ett prov för ca 1 vecka sen och idag fick vi tillbaka den jag blev själv klart godkänd...
Annars är allt vanlig och jag mår ju si sådär jag börjar känna att jag har ont i magen. Ska bara kika i Facebook och sen ska jag ta och plugga till No'n tills jag får i mig ALLT!



//Emine<3

Grattis!

Nu är det inte till Hira som det står GRATTIS till utan det är till Zac Efron som fyller 22 år idag ( söndag )
Jag hoppas att han har en underbar dag idag




♥/Emine


BlogAWARDS-09

Som ni säkert vet var det den stora galan igår där man skulle rösta ut mellan de kände bloggarna ex: Foki,Kenza,Stinalee och andra. Jag röstade så klart på Foki hon är ju bäst följer hennes blogg , den är så intressant. Efter ett tag blir man beroende =)
Och Foki vann den stora galan igår.

Men som jag skrev innan så fyllde ju Hira år igår och jag la bild på tårtan jag vill också vissa detta;


Allt detta åt vi! Ohh så gott det var!


/Emine


Grattis Älskling!<3

Idag är det den 17'de och idag är det en speciell dag Hira Noor fyller 1 år den lilla ängeln börjar bli större och större för varje dag och hon betyder rejält mycket för alla oss.Jag kommer ihåg när du var ny fÖdd helt skynklig och röd men nu är du en flicka på 1 år. Tiden har runnit i väg senn en dag kommer vi se dig gå till skolan och ta studenten ( isALLAH ) Alla i hela familjen hoppas att du får ett bra liv i framtiden och att ingen sårar dig för den som sårar dig sårar mig, Vi älskar dig hira !<3



Hiras tårta som just nu är i skåpet. Efter en kort sstund blir det nog fika!


Ha det bra!♥

//Emine<3 Hira


Svart nagellack

Juste glömde berätta att jag köpte ett nyss svart nagellack. Det e skit fint älskar det! Jag kommer ihåg i 5:an så hade jag alltid det och nu har jag börjat igen. När emine såg att jag hade svart nagellack så sa hon direckt: HÄMTA DEN IMORN! jag bara okej, så nu har vi båda!!!


LOVE IT!!!

                                                 //DimN<33

Muffins/Bad

Heej! Det var ganska länge sen! Har verkligen saknat bloggandet haahaha men har haft fullt upp med skolan och sånt så har inte haft tid att blogga. Men idag så var vi i skolan och jag slutade kl.10.40. SKÖNT. Men jag gick inte hem utan jag stannade i skolan ända tills kl.4 hahahaha jag älskar verkligen skolan hahahaha. Jag bakade muffins idag och de blev jätte goda. Det blev chokolad och apelsin muffins. Imorgon ska jag och emine till simhallen och simma och bada hahaha Kul!! Ska ta  med muffins till emine så hon kan see min bak talang (sajk) hahahaha men nu skaa jag in i face book

See yaa later!!



                                      //Diman<33

Turkiet

Jag sitter nu här med min stora goda klubba , som jag köpte. Det är ganska tyst hemma efter som att det bara är jag och Yusuf hemma han ska nog sova över idag =) Han sitter och kollar på tecknad film. Medans jag bloggar här lite.
Menmen idag så fixade jag och Diman våra naglar vi gjorde Black nagellack det ser verkligen skit snyygt ut.
Imorgon har jag simprov eftersom att jag bär sjal och inte kan simma med män ska jag och alla andra tjejerna till simhallen imorgon våran idrotts lärare ska också komma dit så klart. Jag och Diman hande snackat om det innan att simma på lördag men sen så glömde vi bort de och idag när min lärare sa att vi var tvungna ska Diman hänga med =) Det ska bli kul ( hoppas jag iallafall )
Jag har också några bilder som jag vill visa er
Visst har den en supper utsikt ( det är den vackra lilla byn jag bår i Turkiet )

Istanbul ( torg )Verkligen skkiitttt snyygt (tagen av brorsan)
Det är också Istanbul
 Istanbul också tagen av brorsan!
Ingen bättre utsikt , vi satt på en båt här =)


Emine

20.14

 Heejj! , Nu är jag Emine här jag vet att jag inte har bloggat på länge  och orsaken är att jag har fult upp pluggar för fult! Jag känner vekligen att jag ehöver vila lite och ta de lungt men skolan står för det så jag har inget val.
Som ni vet så hade jag vrikat foten och som hur är så mår jag mycket bättre , menmen nu vill jag berätta lite om vad jag har gjort under den tid som jag inte bloggat.
Idag så var jag i skolan vi fick kolla på en film som heter Skicka Vidare vi hann inte se hela men den verkar vara bra sedan så skulle ingen i skolan ha elevensval så ja och MIN habbbiibii ( Diman ) satt lite utanför skolan och snacka skit om folk haha! Sen så gick vi till låg stadiet Diman hämtade sin lillesyster och jag hämtade min systers son (Yusuf) eftersom att han är ny i Västerholm så är han ganska blyg också han vågade knappt säga ett enda ord breve Diman=)
Sen gick jag o Yusuf hem och Diman o Helen hem.
När jag kom hem så satt jag framför datan lite och chiilladdeeh.
Därefter så drog jag till centrum me vännerna och köpte lite godis och där såg jag Diman hon var med sin lil sis dem hade köpt örhängen till son mamma och var på väg hem. Sedan gick jag runt lite i centrum och nu sitter jag här med godis skålen brevid mig och käkar.
Ska snart sätta mig framför tv och mysa lite me innan dess vill jag bjuda på några bilder;
Gammal bild på Mej



Ingen av dem är NYA!


Men ajaa mina habibisarr harre braa
Ajde hejdåå!!<3333



/ Emine<3


Hello kitty emo...

Vilken gillar ni bäst?



 Hello kitty (vanlig)


  
 Hello kitty (emo)

Själv gillar jag vanliga hellokitty mer men det e min åsikt!

                                                                       //Diman<33


Heeej!!!

Heej! kom hem för en timme sen och sitter nu och lyssnar på musik på högsta volym!! Men idag hade vi matte prov och det gick faktist bra hoppas jag haha. Igår kunde jag inte blogga min bror gjorde sin läxa på datan och sen gjorde jag min så jag hann inte. Jag hade värsta huvudrverket idag ohh men jag blev bätter. ajauste Emines fot har blivit bättre kul vaa! Igår så köpte jag också tre par örhängen de e skit söta från six.Haha pratade med min kusin som bor i mönsterås igår i nästan 1 och en halv timme och det var skit kul vi snacka om allt mellan himmel och jord hahahah men ha det gööt så lände 

peace n love<33
                              //Diman<33

Hello Kitty kl.

En sån här klocka vill jag ha den e så söööt!!!!

Krya på deej!!!!!

Heej! Emine har ju berättat vad som hände med hennes fot. Stackars det e så synd men emine jag lovaar jag ska ta hand om deej du kommer bli bättre (hahahahahah). Men det var kul på nåt sätt asså inte att emine vricka foten utan isstellet för att gråta och gnälla så mycket så skrattade hon och var som vanligt. Det e det jag älskar med emine, hon är alltid glad och skrattar hela tiden när vi e tillsammans för som när hon precis hade gjort det så hjälpte jag henne till syster och på vägen dit sa jag undrar hur dumma vi ser ut nu för det var typ nån som bärde henne i foten den andra armen den andra ryggen......... hahahaha och då garva vi ihjäl!!!!Men lilla sötisen jag snackade med henne för ca 2 timmar sen och hon lät som om hon mådde bättre (som jag hoppas att hon gör) ;)
Juste vi fick åka i rektorns bil hehe det var skit kul asså emine kunde inte gå hem själv så rektorn sa att han kunde köra henne och när han sa det så signaledade emine oss asså mig och mursall att vi oxå skulle komma så vi gjorde det och hjäldte henne till hissen och bredvid hennes dörr. Annars så har det varit bra det var det ända stora som hände idag och nu ska jag hem till mina kusiner

Heeejjj Dååååååå
                                 //Diman<33

Stukat foten =(

Hej!

Som ni ser på rubriken så har jag tyvärr stukat fåten och kommer vila verkligen under helgen.
Jag ska nu berätta hur allt hände.
Jag var i skolan och vi hade lab ( labration ) och när vi slutat lektionen skulle i tillbaka till kalssen sen en kille kom bakom mig ( oguz ) och gjortde typ krokben på mgi och jag fick skit ont det kändes som om min fot hade stelnat kunde intens ta ett steg sen kom mina kompisar och tog mig först till lärarna , när lärarna inte var där bärde dem mig till sjuk systern och hon la bandars ( stavning ?) och sedan gick vi till expiditonen och skolans rektor körde mig hem med hans bil.
Nu sitter jag här och är helt koncentrerad jag har inte lika ont i foten men de känns jobbig att hoppa på ett ben!=(
Nu ska jag logga in i Facebook och spela spel vi hörs kanke lite senare , jag kanke bloggar mer när jag mår bättre.



/ Emine


Shopppiiiinnnnngggggg!!!!!!!!!!!

Heej!! Sitter här och äter min goda kanel bulle mummmmsssssss!!!! Idag så var jag i skolan sen så gick jah och emine till cenntrum och shoppade!!! Det var skit kul vi köpte en svart kort kofta som båda köpte och emine köpte en bikini och jag en grå thishirt. Det var skit kul efter det så år vi i donken , gick runt lite till och sen gick vi hem. Så det var min dag. Nu ska jag nog gå in i olika bloggar och sånt man ha det göööt så länge!!!!!!!!!!!'

                                                  ///Diman<33

; )

Gooodmorgon!!!Vaknade för en timme sen och ska snart äta frukost. Bloggade inte igår för min lilla kusin sovde hemma hos oss och han kollade på spiderman på datan hela tiden eller som han säger spiderman tv hahahahaah. Idag ska jag gå hem till mina kusiner och äta där mmuummsss! Bloggar senare!

Heeej dåååå!!!!!!

                                      //Diman<33


H&M

Jag kollade runt i h&m's shopping hemsida och såg en massa som var snyggt ♥

Kläder,Väskor,Vantar,Benvärmare och smycken...

De sista som är breve väskan är benvärmare ( Mysiga! )







Jag gillade faktiskt allt! Dem här sista dagarna blir det kallt också så man behöver sånna gulliga vantar och benvärmare , jag tror att jag gillar dem mäst!♥

Vilken gillar ni mest??


/ Emine


Freedaaag!

Yees , nu är det fredag och jag ska verkligen sova hela dagen.. Känner vekligen att jag behöver det. Förreste de blev en liten shopping runda och jag fick med mej en massa snygga saker , lägger upp bilderna senare som sakt är vekligen skit trött har ingen ork.
Men ajaa nu ska dricka något varmt medans jag kollar på tv!


// Emine

W595 VS W580i

Okeej nu struntar vi i den här låten som jag har lyssnat flera gånger för det är inte värt! när jag skriver låten så menar jag låten som jag la upp i förra inlägget!
Men jag har en fråga till er

Vilken mobil tycker/gillar ni om mest??




Jag gillar begge två

Utseende-mesigt gillar jag w580i ( Miiin habibiii Delal har den )
Men den andra har ju bättre kamera och den är dyrare isånnafall borde den vara bättre!

Nu , vilken tycker ni?



//SJÄLVKLAR EEEEMIIIINNEEEE

När livet sviker - Jag menar du och jag , vi skulle jämt vara bästa vänner!



Lyssna nogrant och tänk igenom vem det kan VARA!
Jag började gilla denhära låten mer för varje dag , efter allt som hände!
Det var liten sak, men vad blev det till slut?</3



/ Emine

Love

Love is not right
love is not fear
i really love you
but you don't care


Peace<333

Gissa vad min pappa köpte till mig i lördags och gissa om jag blev glad!!!!!




TITTA visst e den fin omg jag e kär, har på mig den varje dag hehe och så e det äkta silver!!!! Det där e inte min ring som e på bilden, bara som ni vet min e Finare hehe!!!!



Nu e det bara det här kvar hahahahaha!!!!!!!!!!!

                                                                //Diman<33


Svar på tal

Heej!!!! Det var länge sen hehe. Idag var jag i skolan och böejade kl.09.10 och slutade kl. 14.10. Jag komm hem nyss stannade lite i skolan med vänner och det var jette kul. Massor av sskit snack hahahahahah!!!!!!!!!!!!!! Delal, Mursall ni förstår ;) Sen så hämtade jag min lilla syrra och hennes kompis hem till oss.


" Jag vill bara säga en sak och den här personen jag säger det till vet nog vem det är. Det där som hände i igår är inget att bli arg för. Ibland bråkar man och blir osams men det här var inget stort! Alla har sin egen åsikt och får tycka vad man vill. Bara för du tycker en sak betyder det inte att du har rätt ta inte illa upp men så e det. Jag e inte arg på deej men om du e det så får du vara det."

Jag förstår om ni undrar vad det e men det e inget jag vill ta upp på bloggen!

Men heeej då så länge det kanske blir bilder elr nåt sen vi får se sötisar! :) 

                                                                                         //Diman<33


RSS 2.0