Mys!

Jag har bytt om nu och sitter här i mina mys kläder. Imorgon blir det fotografering så jag ska först sitta framför tvn och käka popcorn och kolla på en ass rolig serie som heter GenisAile. Den är på Turkiska så ni förstår såklart inte vad det betyder men ajaa nu ska jag bara lägga upp en bild på mina mys Outfit;


Bilden blev lite suddig jag vet och erom ursäkt! =)
Ska nu sätta mig och kolla på tv..

<33

Heej! Nu sitter jag här trött och har ont i huvudet lämnade tillbaxs filmerna nyss och köpte sen godis och nu sitter jag här och skriver ett  inlägg. Men annars så har jag varit i skolan och vi hade matte prov. Jag blev chokad av hur mycket jag hade glömt men det gick bra hade bara lite problem med medelvärde och area. Men nu ska jag inte snacka om matte! Sen så träffa jag Emine som jag inte träffat på 2 dagar, saknade henne faktist. Jag blogga aldrig igår för att jag inte hann var upptagen hela dagen elr inte upptagen utan ute. juste jag kollade ju på filmen oxå och den var väldigt bra asså spännande. Mongol hette den för er som glömde; ) Men nu måste jag gå

Här får ni en bild som avslutning ;D


Diman+Emine = BFF <33

                                                            /Diman <3


Film/Fastan

Heej! kollade nyss på en film chihuahuan från beverly hills. Hahaha den var verkligen rolig. Idag fastar jag och e skit yr! Men snart ska jag äta typ 1 timma kvar. Men anars så har jag bara handlat med familjen, köpte en ny hår sprey sen så kom jag hem och senare typ vid 4 tiden gick jag min pappa min bror och syster och hyrde en film elr jag menar två en som vi kolla på nu och det var chihuahuan från beverly hills.  Sen så hyrde vi oxå mangol och den ska vi kolla på, på kvällen heh = D Men annars så har jag inte gjort mycke bara varit hemma och vilat. Occh nu hör musik utifrån det e några som har fest i vår park roligt för dem, jag har ju så fucking ont i huvudet!

Men här e bilder på filmerna:


Mongol!
Den har jag inte sett än ; )


Ja ni ser och den var skit rolig och bra.

Den här hårsprejen köpte jag. Nån som rekomenderar den?


Men hej då skriver kanske senare!                                       /Diman


Ny duschad

Nu har jag duschat och tänkte blogga lite. Idag så fastar jag , hoppas att jag orkar med hela fastan. Har inga speciella planer för dagen för att jag har fått nackspärr och jag kan inte röra på mig heheh. F**K också det gör så jäkla ont att jag intens kan sitta ordentligt. Jag vaknade kl 11.00 idag och då hade jag inte ont alls fast sen så när jag skulle vända mig om så stack det och så efter började det verka.. Och syrran är och tvättar så jag är hemma helt ensam ( skönt ) Det är helt tyst man hör bara tangent bordet =) Jag kommer nog att vara hemma idag och ta det lungt vila. Kommer inte träffa kära Diman heller har saknat henne heheh.
Juste skulle nästan glömma att visa er vissa smycken som jag gillade;
Armband
 

Jag har samma namn halsband fast det står Emine på. Bilden är bara ett exempel

Då går vi över till Ringarna;


Och det var ringarna. Jag gillade alla då menar jag ALLA!

Vad tycker ni om dem vackra?



Burak Özcivit

Burak özcivit är en känd Turkisk skådespelare som är verkligen snygg =)
Kolla in honom skriv det ni tycker...

Het<3

Med ett ord snyggast

Off offf mitt hjärta hahaha..



Det var det men ärligt vad tycker ni om dem eller om honom. Jag gillar honom skit mycke


Mode

Här e några outfit som jag hitta som e jette söta!





Visst e dem söta?

Trevlig Helg

Nu ska jag sätta mig framför tv med mina syskon. Ha en jätte trevlig helg hoppas att jag också har det om jag kunde slippa demhära indiotiska kommentarerna! Ha de BÄZZT

Shoo Breee!



Hahahah vad tycker ni om den?


/ Emine

Outfit

Dom Diman skrev så hade vi kamrat dag och hon glömde skriva att jag eller min grupp kom 3:a så ruttet  att vi inte fick något... Men vi hade det skit kul iallafall , och efter skolan när jag kom hem så skulle min syster presic ut  till centrum så jag gick med henne. Där köpte hon nya DKNY parfymen den luktade verkligenm super.... Sedan så gick vi runt lite handlade och de nu sitter vi hemma och ska äta mat snart innan så slänger jag in några bilder =)


Klänning - Gina
Tajt tröja - H&M
Jeans leggings - Gina
Smycken - Armband - H&M - Halsband - H&M



Just nu när jag bloggar =)


/ Emine

Kamrat dag.

Heej! Kon hem för typ 1 timma sen . Har kollat lite på tv och ätig glas och chokolan hehe tjokis ; )Ska snart till centrum och kanske köpa jean leggings men jag e inte säker jag ska typ handla med min mamma. Men annars så har jag bara varit i skolan och vi hade kamrat dag. Nu så lyssna jag på musik och dansar till den! aja jag ska berätta lite om skolan som ni vet så hade jag kamrat dag och jag hamna inte i samma grupp som nån av mina vänner : ( men det var kul idag ändå : ) kanske lägger upp bilder på nåt sen oki ; )
En sak till vi fick jette många komentarer igår det e så kul fortsätt!

Men ha det bra så länge hej dååå!!!!

                                                                                    /Diman

Historiska museet

Igår skrev jag en text men hann inte lägga upp den!
Här är den:

Hello! hur m år alla söta läsare idag då? Sj så mår jag jette bra åt nyss hehe jag vet att det e sent men min mamma fastar ju så jag åt med henne. Men idag så var jag i skolan och det var skit kul vi gick till ett ställe som hette historiska museet och det var skit spänande där asså verkligen stort och intressant asså ni kanske tycker att jag e tråkig men jag älskar museem asså de e så intressanta heh. = D
Men nu sitter här och lysnar på love game älskar den verkligen! Min vavorit sång av lady gaga! Juste jag sov 2 timmar efter jag kom från skolan för jag var skit trött från igår och idag men nu e jag skit pigg!



Lady GaGa


I historiska museet fanns ett jette colt guld rum asså det var skit colt
och all guld var typ för flera hundra år sen!

                                                                                              /Diman


Veckans Låt Turiskiska



Innan jag loggar ut ville jag bara vissa denna , är på turkiska fast verkligen bra den är gammal!

Pannkakor

Jag blev nyss klar med dagens efterrätt =) om man skulle säga så till pannkakor för att jag äter inte det som efterrätt för att om jag äter mat sedan så äter jag pannkakor blir det för mycket på engång man får vänta 1 timme i mellan isånnafall och då har man ingen lust? Det är så för mig iallafall =) Just nu ligger smeten och väntar på mig det blir bättre när den får vänta lite ( den vilar ) heheh men sen ska jag börja steka dem ( steka ? säger man så till pankakor? ) heheheh det lätt lite konstigt men ajaa...
Gav visspen till Nisa det är ju inte så att moster Emine låter henne få göra =) hahahaha eller???!!


Resultat ( så ser den ut JUST nu =)

Nu ska jag se hur det ser ut...




/// SJÄLV-KLART Emiiinnneeeh<3333

Goden - morgonen =)

Hahaha läs rubriken om du inte har gjort det hahaah GODENMORGONEN vet intens vad det betyder men ajaaa lite som godmorgon. Jag vaknade för en kvart sen och har inte bytt om ännu ska byta om fixa min sjal sen så ska jag rulla iväg not skolan. Idag ska vi som sakt till historiska museeum. Har vart där tidigare också men det var för länge senn.
Nu ska jag börja fixa mig för dagen

Ha en super start

// emineeehh

Snabbis!

 nu sitter jag här och har tråkigt ska pimpa min logg bok snart med hello kitty bilder hehe!
Men jag måste gå nu ska sova snart oxå för imorgon ska jag vakna tigigt och gåtill skolan men good nat och heeej dååå!

                                                                            /Diman

Kalender

Här om dagen fick vi kalender från skolan och det var så tråkig på framsidan.. Tänkte lite på vad jag kunde göra först la jag en bild på mig och min bror sen ville jag ha något annat istället så jag gjorde det idag , detta var resultatet;



Hahaha vad tycks? Hiss eller Diss?


/ Emine


Hello Kitty

Kolla på dem här fantastiska;







Oooo härre gud något snyggare eller sötare???    

 

 

// Emineeeehhh

Biblioteket

Just nu sitter jag och Diman här med omogna människor.. Vi är här i ett bibliotek där det borde vara helt tyst men tvärttom så ser det ut som en lekstuga en massa idiotiska ungar som sitter runtomkring oss och pratar ihjäl sig. Diman och jag bråkar med dem hahah dem vill ha stryk..
Ska slå dem breee 2 av dem är turr och dem andra 2 är kurder.


Nu är vi upptagna med att slå idioterna här hahahaha...


E♥D ....

Outfit / Dagen

Heej! Nu sitter jag hos Emine och vi krigar om plats på stolen hehe! Vi ska strax till centrum och jag ska lämna tillbaxs nägra saker och köpa några andra. Any way Idag har vi inte gjort så mycket bara varit i skolan och haft det roligt. Vi hade tipspromenad och andra aktiviteter. Vi slutade för en halvtimme sen och nu ska vi hem till mig och sen till cetrum som jag skrev. Nu tar emine bilder på sin outfit och jag ska snart göra det med. Imorgon ska vi till museeum så det ska bli kul.


Emines;
Skjorta ; Turkiet
Jeans leggins ; Gina Tricot
Smycken ; Hm



Dimans

Kofta ; Bikbok
Topp ; Lindex
Jeans ; Victoria Beckham
Väska ; H&m

En sak.......

En sak ni kanske inte vet om mig är kanske att jag är ett ricktigt twilight freak! Jag ÄLSKAR twilight grovt den bästa filmen nånsin men böckerna är nog bäst! Jag har läst alla och började läsa första för ett år sen i oktober. Så det var ganska länge sen. Fasten jag och Emine är bästisar och e väldigt lika, asså personligheten och smaken å sånt ,men några saker e vi väldigt olika på. Medans Emine tycker om Zac, så tycker jag skit mycket om Edward (Robert pattinson)!
Asså han e min så kallade "dröm kille" heh. Men hur som helst har jag och Emine ibland olika åssikter och tankar men vi är ändå och kommer alltid att vara Madebytwins!


TWILIGHT!



Så söööt!!!!


kattigaste!

                               /Diman


Sjal



Jag fick en kommntar för några dagar sen och hon undrade hur man gjorde turkiska sjalmodeller kolla på videon de är på turkiska men kolla!

Godis

Nyss så kom jag och min syster hem var och handlade lite och så köpte vi självklart godis som jag mumsar i mig nu..
Var i skolan idag också och det har Diman redan skrivit om..
Nu ska jag in i Facebook

Jobbigt som faan!

SHOOO Bloggnish! hahahah jag e skit trött asså jag kommer svimma snart! Idag har jag gått nästan mer än en mil!
Asså vi gick från vår skola till skärholmens tunnelbana. Sen så åkte vi till axelsberg. Vi gick till ett ställe som hette nåt med 4H gården. Där fanns det djur. Efter det så gick vi från axelsberg till mälarhöjden. (GICK!!!). Sen så kollade vi på koloni grejer och efter det så gick vi till bredäng! Sen så gick vi ännu en gång till sätra. Från sätra gick vi till sätra badet och grilla korv där och brände sönder våra händer!!!!! Sen från Sätra badet så gick vi till vår skola Och sen så måste jag självklart leta efter min syster på fritis! = (
Sen när jag hitta henne så vill hon inte hem så jag lät henne vara där  lite till och kom sen hem. JAG VILA INTE EN ÄNDA SEKUND! När jag kom hem och så var jag tvunden att ducha för jag luktade hmmmmmm vad ska jag börja Häst, svett,korv,bränt.........
kortaresagt SKIT heh. Men nu e jag äntligen hemma ny dushad och fräsch! Ska nog sova lite nu och bara ta det lungt asså mina fötter har svullant upp och mina tårs naglar e ju fan lösa hehe!

Men ni får ha det BÄST!
                                                    /Diman



Så här trött e jag!

Godmorgon

Jag vaknade kl 08:00 och är klar nu ska träffa diman om en kvart så ska först äta frukost lite snabbt är skit hungrig och har ont i magen. Min syster Summe ( smeknamn ) kom nyss med sin sööötaa dotter =)
Ajaa nu ska jag bara äta lite snabbt snabbt sen drar jag till skolan och vi ska promenera från kl 9 till kl 12 oo va jobbigt men sedan ska vi till sätra badet och grilla.

Vanessa Anne Hudgens

En av dem snyggaste skådespelarna är nog Vanessa Anne Hudgens tycker jag. Hon är så gullig och fin. Jag gillar henne skit mycket. Tack vare min vänn Delal som pratade om henne hela tiden. Så till slut njaaa blev jag också som henne =) Det jag mest gillar på henne är hennes hår det är så långt och vacker undra om det är löshår. För att vissa ahar det och säger inget till andra hmmm?? Det måste jag frågaproffesor Dalal hahaha.. Men jag hittade några fantastiska bilder på Vanessa men hörrni ni ska bara inte se delals mobil kan man säga att det ä fult med bilder på Zac efron och Vanessa.. l love uuuu Delal






Det var bilderna , nu ska jag sova klockan har blivit mycket för en tjej som går till skolan och vaknar tidigt på morgonen.
Nu ska jag byta om och sova.


Mat

Fastan har öppnats och är skit hungrig fast än jag inte fastat men aja nu ska jag ta och äta


Snabbis

Nu måste jag bara blogga lite snabbt om min dag var i skolan idag men tyvärr så hamnade ja o diman inte i samma klass=(
Men jag hamnade med Delal =)
´Var ute med diman idag också men aja nu ska jag ut.


/ Emine

Outfit från Google

Jag hittade några outfit som jag gillade som är från google. Lite festligt och sportigt och sånt.
Eftersom att jag har sjal så kan jag inte ha på mig dem ( korta shorts m.m )
Anyway , här är dem;


Allt förrutom skorna tycker jag =) Och vad tycker ni?


Snyygggtttt <333


Eftersom att jag älskar kläder kommer jag blogga om det ganska då och då.. Diman kommer någ att blogga om lite andra grejjer så att ni har koll på dej =)
Förresten ser ni den sista högmidjad kjolen om den skulle vara typ under knäna så skulle det vara mycket bättre den är för kort för mig som har sjal.
Men annars så gillade jag allt. Förrutom på första bilden skorna där dem var inte så " snygga "
Och andra bilden var faktiskt perfekt tycker jag..
Vad tycker ni om det?

Samtal

Diman hahaha du hade ju försökt så många gånger mennn hahahah. När juag pratade med Diman för ett tag sen så sa jag;

Emine- Diman vi har en ny design nu
Diman- Säg på gud
Emine- Aaa
Diman - Hur ser den ut?
Emine- Den är svart vit men 3 bilder en på du vet när vi pekar på varan och en på dej när du håller på med mobil och en på men när jag snackar i tel
Diman - Oooo va fullllllltttttt!
Emine- Nej jag svär det är skit snyggt
Diman - Men bildernaaa alltså jag kom inte bra på någon
Emine- Men skärp dej Diman

Hahahahah och så såg ni vad hon hade skrivit hahah Diman imorgon börjar skolan och du kommer att få stryk av mej på grund av telefon samtalet jag blev fan skit irriterad när hon sa så jag sägger positiva saker hon säger negativa..
Hahaha nej ja ba skoja men VI ÄLSKAR DESIGNEN ellerhur Diman...?




/// Emineeeeehh

Hello Kitty! <33

 
HAHHAHAH undrar om man går runt med såna här när det e svin influensa?



Kolla så söt hahaha tänck att ha denna klänning när man gifter sig!


Jaag vill bo i det här huset! hahahah (försökte göra bilden större men då blev den bara suddig!)

Hello Kitty BIL !!!!!!!!!!!!!

Älskar HELLO KITTY!


Ohh.....................

Ohh e så arg det e meningen att jag skulle lägga ut olika bilder på hello kitty saker men jag kan inte jag försöker och försöker men det går inte!! : (
Asså en sak e jag säker på jag kommer aldrig lära mig hur man gör ohhhhh!!!!!!

Haha ursäkta utbrottet men jag e så arg nu hahahahha!!!!
Men ska försöka igen nu okej, nu måste det gå!


Love it!

Heej alla söta bloggläsare!
Det var länge sen! Jag har inte kunnat blogga för jag har inte haft tid men nu så lovar jag att blogga oftare! Så vad tycker ni om våran bloggdesign? Jag älskar den! Den e verkligen jätte fin Emine, LOVE IT!
Men anars så har jag inte gjort mycket köpte ett skärp från hm och en jeans leggings från vila. Jag inte gjort nåt specielt idag bara varit hemma, Ska nog inte göra nåt specielt heller bara hjälpa min mamma med tvätte TRÅKIGT!!!!!! heh Jag har inget att skriva om.............
ohh juste igår så var vi ju hemma hoss min mammas kompis och öppna fastan där, ohh shit vad gott det var mmm jag åt mig propp full! Kunde inte sova på natten för att jag var så mätt men det var jätte kul och trevligt och det e ju viktigast elr hur? Any way, Igår så var jag oxå ute med emine och det var jätte kul men man blev verkligen sugen på mat när man gick förbi donken och andra resturanger men det gick bra, för båda fasta ju så då e det inte lika svårt!

Men nu ska jag gå och äta fastar inte idag hade ont i magen så kunde inte!
Heej då bloggar senare efter maten om jag kan! <33
                                                                                                      / Diman

 

Skolstart

Imorgon så börjar skolan så idag har jag några planer för dagen

1 Ska ta ut kläderna jag ska ha på mig imorgon
2 Ska duscha
3 Ska fixa allt som behövs till skolan imorgon

Och några saker till det var dem 3 viktigaste. Jag hittade underbara saker i nätet som jag verkligen skulle vilja ha till mig själv och göra andra avundsjuka haha..
Kolla på demhära fantastiska;


Så jäkla gullit ellehur?



// Så klart Emineee<333


Ny Design=)

Jaaa nu har vi en ny design det var jag Emine som hittade en blogg som heter [email protected] och frågade henne om hon kunde designa och så gjorde hon tack så myckeee<3
Ni som inte ser den på sidan kan se den här;


Vad tycker ni?

Är skit glad! =D


/ Emine


Godmorgon!

Jag vaknade för ett bra tag sen , tänkte blogga nu. Jag fastan idag igen och tror att jag kommer fasta hela fastan.
Igår så åt vi Pide till sahur alltså sahur betyder det man äter på natten innan fastan börjar. Den smakade helt okej åt bara en halv.Och så sov min syster över och nu sitter hon och matar Hira ( systersdotter) Jag har inga speciella planer för dagen men imorgon börjar skolan så jag kommer nog ägna tiden åt mig själv. Ooo så snabbt sommart lovet har gått jag vill bara tillbaka till Turkiet. Förresten har ni märkt en sak det är bara jag som bloggar Diman hon har det lungt haha.
BLOGGA DIMAN!

// Emineeee♥


Fastan öppnas om 5 min

Nu så öppnas fastan äntligen =) Är vrålhungrig just nu det är fan 5 min som intens går det kändes som om klockan hade stannat. Jag gick till Centrum och köpte dricka och godis som jag och mina syskon ska äta efter att vi har öppnat fastan och ätit klart.


// Emineee


Beggin - Dagens Låt!



Vad tycker ni om den?


Emineee

Tårtor


Jag vet inte om jag tycker om dem eller inte kan ni kolla dem är hur feta som helst skulle nog spytt eller?



Men dem är coola=)

Jag skulle alldrig orkat med något sånt eftersom att jag mest gillar hemgjorda tårtor dem är myckeeee mycckeee godare en dem andra man köper det!!
'


// Emineeeeh

Snyggingar

Igår så lät jag min syster få fixsa mina naglar och detta var resultatet;


Vad tycks?

                                                                                                                                                                      / Emineeeeehh<3

Trött och Hungrig

Jag kom hem nyss va ute med Diman IGEN hahah idag så fastar hon också så var det bara att kolla på alla som åt bullar kakor och alla som drack läsk och is klatt vatten!!! =( Men vi hade det kul iallafall alltså min favorit butik är absolut LagerHouse det finns så jävla coola saker där att jag intens kunde gå ut stackars Diman hon fick så klart släppa med hahaha va taskigt =) Men jag tänkte vissa bildrna från igår när jag och BIG D målade naglarna här är Outfit och bilder från igår;


Min ( Emines ) Outfit;

Jeans Skjorta - Österrike
Jeans - HM
Väska - Gucci Turkiet<333333333





Dimans Outfit ;
Linne - Stadium
Kofta - Bikbok
Jeans - Gina Tricot
Väska - Polo

Nu ska jag visa bilderna när vi målade naglarna;


JAAAG<3



Dimaaaaaan<3




Jaah det var de..
Nu ska jag spela lite spel hahah beroende =)            

                                                                                                                                                                            / Emiiiinneeeh<33


Fastan!

God morgon bloggen! : D
Hur mår ni då? Sj så mår jag jette bra pratade nyss i telefon med emine . Vi ska till centrum och jag ska shoppa lite sen så ska vi umgås MEN JAG FÅR INTE ÄTA!  och inte emine heller så vi tänckte för att få tiden att gå fortare så ska vi göra nåt roligt och bara vara med varandra. För det är mycket elkelt att umgås med en som fastar när man sj fastar ; ).Men nu måste jag gå och fixa mitt hår den här gången har jag lovat att komma före Emine eftersom att jag alltid e sen haha stackars Emine : (

Heej dåå bloggar kanske senare under dagen!

En sak till: Igår var det ju andra dagen sen vi gjorde bloggen och vi fick många läsare typ 15 och det e ju bra för andra dagen haha!

My Day!

Hej alla söta bloggläsare hur mår ni då ? sj så mår jag fibfint. Ska börja med att berätta lite om min dag. Först så gick jag och emine ut som hon skrev i förra inlägget. vi målade våra naglar  tog några bilder och sen så gick vi till centrum.Emine gick hem tidigt eftersom hon skulle öppna fastan hoss sin syster. Att bropå  fastan imorgon ska jag fasta vi är bjudna till min mammas kompis hem och där ska vi öppna fastan.Kul kul
men anars har jag inte gjor mycket bara sittit barn vakt till mina kusiner.Men nu ska jag mumsa på mat och min marabu

God natt och dröm sött!

                                                 /Diman


Hos Syrran =)

Just nu sitter jag här hemma hos min syster kom hit för en stund sen. Tänkte blogga lite snabbt. Idag så var jag ute med Diman igen vi satt ute en stund och målade våra naglar tog några bilder på dem och Outfit.... Sedan så gick vi till Centrum och gick runt lite sen så drog jag hem och hon drog hem  när jag kom hem så tog jag och min syster tunnelbanan till Norsborg. Efter som att jag fastar idag så känner jag mig lite seg  lite trött och lite jobbig =(
Syrran fixar lite mat. Och min systers kompisar kommer snart vi ska sitta och umgås lite tillsammans.
Jag kanke bloggar efter att jag har öppnat fastan

Morgon trött!

oah...
faan vad trött jag är  vet nt varför jag ens vakna men men.....
Anars så ska jag äta frukost snart och bara chilla och kolla på mina serier hehe
Ni kanske vi veta vilka för de e, börjar typ efter varandra men any way serierna e:
Våra bästa år (days of our lives),Greys anatomy, sjunde himlen (7 th heaven).
Det e dem jag måste see på morgonen, jag e en riktig tv människa hehe!
Men nu ska jag nog gå och äta min mage kurrar som faan!

Heej dåå
                       /Diman


Mitt första inlägg ; )

Heej!
Som Emine skrev i förra inlägget så var vi ute och i centrum.
Jag köpte nya skor och ett nytt skärp till första dagen i skolan.

Efter det så gick jag och hämta min lilla syster från skolan och sen kom jag hem och åt mat. Det blev korv m brör mummsiigt!!!
Sen åkte jag , min lilla syster till min mammas jobb och efter det så gick vi på en promenad till karla plan ca kl.21
Men nu ska jag gå och sätta på mig pyamas (om det stavas så) hehe ; )

God natt och sov sött! 
                                                        /Diman <3

Hungrig!

Just nu sitter jag här och är vrålhungrig syrran fixar lite mat åt oss jag tror att det blir potatis grateng med kött gryta.
Ha det bra ska käka mat snart.

Super dag! - Hemma! / Fastan

Ohho , nu är jag hemma jag kom för länge sen men gick ut efter igen med min syster.
Först vill jag berätta om dagen med Diman och Nisa ( systers dotter ) så här var det;
Vi träffades vid donken sedan så gick vi runt lite i Skärholmen Centrum efter det så trog vi till coop extra och där köpte jag lakrikts godis. Där efter gick vi in i Ica Kvantum och så köpte JAG ( Emine) hallon soda till mej och Nisa och Diman till sej själv jag köpte också choklad som vi alla delade på =)
Sen så började Nisa gnälla över att hon hade ont i magen och jag hade som tur var med mej Alvedon fast det var tabletter så hon vågade inte ta dem men vi lurade henne vi gick till donken ich tig vatten sedan la vi in alvedon och så drack hon upp det visst är jag smart hehehe =)
Och nu mår hon bättre som tur var.
Jag och Diman tog bild på dagens Outfit också som jag ska lägga upp.
Här kommer bilderna från idag:



Kofta - Turkiet
Svarta - Jeans - H&M
Sjal - Turkiet
Väska - Gucci... (syns inte på blid)



Bolero - JC
Linne - Monki
Jeans - Victaria Beckham
Väska - kommer inte ihåg : )

Sedan så tog jag bild på de vi åt ;



Muummmmssssiiiiigggt!

Nu ska jag fortsätta och spela spel  hahaha =)
Ha det BÄZZT SÅ LÄNGE!

Förresten fastan börjar ju imorgon också så jag kommer fasta imorgon om jag orkar imorgon så kommer jag nog fasta hela om jag står ut..

                                              /Emine

Hej blogg världen!

Vi två tjejer som älskar att blogga och har nu en blogg tillsammans. Vi kommer att blogga separat och tilsammans. Vi kommer att blogga om mode,shopping och allt annat som sker i vår vardag.
Nu ska vi berätt om oss själva:

Jag Emine är en tjej med slöja och har bloggat tidigare också , och är vid 13 års åldern.
Är en Turk tjej som gillar sin familj och sina vänner mycket. Själv så gillar jag såklart att shoppa som alla vi tjejer gör.
Dehär året ska jag och min blogg vän börja 7:an och hoppas att vi hamnar i samma klass.
 
Bloggare nr 2 :

Hej och välkomna till min och Emines blogg. Här kommer vi att skriva om allt möjligt mellan himel och jord!; ) Först ville vi såklart berätta lite om oss.
Jag heter Diman och är en 13 årig tjej som har bloggat tidigare, men sendan bästemde jag och Emine att göra en blogg tillsammans. 
Jag är skälvklart mycket intresserad av att blogga.
Mina största intressen är att sitta framför datan,shoppa,mode (såklart),och att umgås med familj och vänner : ).
Så det var lite om mig! 

Hoppas att ni gillar bloggen och följer den.
Nu ska jag och Diman ut och umgås i de vackra vädret ; )!!!




                                                                                       
                                                                                                                                                                                           E&D♥

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0